EN Funcționarii sunt precum carțile dintr-o biblioteca: cu cât sunt plasați mai sus, cu atât sunt mai nefolositori.
A. Karr

Politicienii noștri au învățat să mintă, fără să spună minciuni. Că doar la urmă să descoperi ca “adevărurile” lor, luate toate împreună, alcătuiesc o mare Minciună.
Nicolae Dabja

Nimic nu este mai respingator pentru o democratie decat inchiderea unei persoane sau incarcerarea ei din motiv ca nu este populara. In aceasta consta adevarata testare a civilizatiei.
Winston Churchill

Prin democraţie înţeleg că ea îi conferă celui mai slab dintre noi aceleaşi şanse ca şi celui mai puternic.
Mahatma Gandhi

Democrație si astfel, neputând face ca tot ceea ce este just sa fie tare, s-a făcut ca tot ceea ce este tare sa fie just.
Blaise Pascal

Democrație înseamnă cineva care vrea sa înalte poporul pe umerii săi, nu cineva care vrea sa se înalte el pe umerii poporului.
Nicolae Iorga

De regula, peste democrațiile infantile, pe lângă plaga sărăciei si corupției, mai vine si ciuma naționalismului.
Valeriu Butulesc

Prima Tags Ambasada Suediei

Tag: Ambasada Suediei

(Română) Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției își consolidează capacitățile instituționale în domeniul politicilor anticorupție

(Română) Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției (CAPC) își va consolida capacitățile instituționale de analiză, evaluare și monitorizare a politicilor publice în domeniul prevenirii și combaterii fenomenului corupției atât în instituțiile statului, cât și în societate. Astfel, timp de trei ani, cu suportul Ambasadei Suediei la Chișinău, echipa CAPC va realiza un șir de acțiuni, scopul cărora este de a îmbunătăți calitatea proiectelor și inițiativelor lansate de către instituțiile responsabile de prevenirea și combaterea corupției.