O firmă la care primara este fondatoare cîștigă licitații în satul Răcăria. „Am actele în ordine, nu am participat la tendere”

4

Primara satului Răcăria, raionul Râșcani, Valentina Nadulișneac, deține o cotă de 28% din capitalul social al unei întreprinderi agricole, care în ultimii trei ani livrează produse alimentare pentru instituțiile publice din sat. Primara spune că nu s-a aflat în conflict de interese atunci când firma era selectată drept câștigătoare a licitațiilor publice. Reprezentanții CNI afirmă însă că Valentina Nadulișneac nu a depus declarații privind interesul personal, așa cum cere legea. 

Citește mai mult: http://www.moldovacurata.md/news/view/o-firma-in-care-primara-detine-actiuni-castiga-licitatii-in-satul-racaria-am-actele-in-ordine-nu-am-participat-la-tendere

Această publicație a fost elaborată în cadrul unui proiect implementat de CAPC cu susținerea oferită de European Endowment for Democracy (EED). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția EED.