Anunț public privind angajarea a 10 monitori (experți juniori non-cheie )

7

Asociația Obștească „Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției” anunță concurs pentru angajarea a 10 monitori în cadrul proiectului, finanțat de Uniunea Europeană,  „Sprijin pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției în Moldova” și implementat de Hulla & Co Human Dynamics Consortium.

 

Scopul proiectului „Sprijin pentru prevenirea și combaterea eficientă a corupției în sectorul justiției în Moldova” este accelerarea unei reforme sustenabile a sectorului justiției din Republica Moldova, prin implementarea legislației de prevenire și combatere a corupției în sectorul justiției.

 

Data estimată a angajării: ianuarie 2019

 

Termen și condiții de colaborare: persoanele selectate vor oferi servicii de monitorizare a ședințelor de judecată în baza unui contract de prestări servicii, pe parcursul a 28 luni, în perioada ianuarie 2019 mai 2021.

 

Candidații trebuie să întrunească următoarele condiții:

1.Licențiat în drept sau 3 ani de experiență echivalentă;

2.Experiență de 5 ani în domeniul dreptului sau sectorului justiției;

3.Cunoaștere excelentă a limbii române. Cunoașterea limbii ruse, engleze va constitui un avantaj.

 

Candidații urmează să expedieze CV-ul în limba română la adresa electronică contact@capc.md

 

Evaluarea candidaților se va efectua în 2 etape: la prima etapă, CV-urile vor fi analizate sub aspectul corespunderii candidaților cu cerințele stipulate mai sus; cea de-a doua etapă va consta în intervievarea persoanelor pre-selectate. 

 

La interviu vor fi invitate doar persoanele pre-selectate.

 

Termen limită de aplicare: 31 Octombrie 2018