Anunț public privind contractarea unei persoane responsabile de organizarea campaniilor de informare!

5

Asociația Obștească „Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției” anunță concurs pentru contractarea unei persoane responsabile de organizarea campaniilor de informare pe portalurile web și rețelele de socializare privind siguranța consumatorilor și drepturile acestora în cadrul proiectului „Sporirea drepturilor consumatorilor în siguranța alimentară”.

Persoana contractată va avea responsabilitatea de a elabora și posta lunar clipuri video / articole informative pentru consumatori. În clipuri și articole vor fi abordate subiecte importante privind drepturile consumatorilor, alegerea produselor alimentare sigure și inofensive, rezultatele analizelor de laborator la produsele alimentare, rezultatele activității Centrelor de Asistență a Consumatorilor, noutățile legislative, alte informații importante pentru consumatori.

Termen și condiții de colaborare: persoana selectată va oferi servicii de organizare a campaniilor de informare în baza unui contract de prestări servicii, pe parcursul a 8 luni, în perioada mai 2019 decembrie 2019.

Candidații trebuie să întrunească următoarele condiții:

1.Experiență de 2 ani în domeniul organizării campaniilor de informare;

2.Cunoaștere excelentă a limbii române. Cunoașterea limbii ruse, engleze va constitui un avantaj.

Candidații urmează să expedieze CV-ul în limba română la adresa electronică contact@capc.md

Termen limită de aplicare:22 aprilie 2019