Solicitare de ofertă expert pentru elaborarea Metodologiei de monitorizare a alocării ajutoarelor sociale de către APL

8
 
 

Asociația Obștească „Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției” anunță concurs pentru contractarea a doi experți pentru elaborarea Metodologiei de monitorizare a alocării ajutoarelor sociale de către Autoritățile Publice Locale (APL). 

Metodologia va fi elaborată în cadrul proiectului ”Ajutorul social în Republica Moldova: între eficacitate și integritate”, implementat de CAPC, cu sprijinul financiar al Reprezentanței Fundației Konrad Adenauer în Republica Moldova din resursele oferite de Uniunea Europeană și Ministerul Federal de Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei.

Termen și condiții de colaborare: experții selectați vor trebui să elaboreze pînă la data de 15 decembrie 2019 Metodologia de monitorizare a alocării ajutoarelor sociale de către APL și  algoritmul e-template pentru implementarea Metodologiei; să conlucreze și să consulte specialistul/compania IT care va programa șablonul electronic de monitorizare a alocării ajutoarelor sociale de către APL.

Candidații trebuie să întrunească următoarele condiții:

1.Studii juridice

2.Experiență în domeniul creației legislative

3.Experiență de lucru în cadrul autorităților publice centrale și/sau locale va constitui un avantaj

4.Cunoaștere excelentă a limbii române și ruse

 

Candidații urmează să expedieze CV-ul în limba română la adresa electronică contact@capc.md

 

Termen limită de aplicare: 01 noiembrie 2019

 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 23 83 84 sau la adresa de e-mail: contact@capc.md