Centrul de analiză și prevenire a corupției

TERMEN EXTINS: CONCURS PENTRU SELECTAREA UNUI TRAINER ÎN ADVOCACY ŞI NEGOCIERE
22 septembrie 2014
Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea metrologiei – art.1\'1, 1\'2, 2, ș.a.; Legea cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice - art.5; ș.a.)
18 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului  Legii  pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea metrologiei – art.1'1, 1'2, 2, ș.a.; Legea cu privire la fabricarea și circulația alcoolului etilic și a producției alcoolice - art.5; ș.a.)  din perspectiva drepturilor omului.


Comunicat de presă la proiectul Legii cu privire la exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri
15 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului  Legii cu privire la exercitarea unor activități necalificate cu caracter ocazional desfășurate de zilieri din perspectiva drepturilor omului.


Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Guvern; Legea presei)
12 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza din perspectiva drepturilor omului  a proiectului Legii  pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Guvern – art.2, 3, 19, 27; Legea presei – art.4, 8; ș.a.).


Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului; Legea contenciosului administrativ)
10 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului; Legea contenciosuluiadministrativ).


Comunicat de presă la Legea finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale
09 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii  Legii finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale.

Anunț de selectare a unui trainer în advocacy şi negociere
08 septembrie 2014
Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea instituțiilor financiare; Legea cu privire la gaj)
05 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea instituțiilor financiare; Legea cu privire la gaj).


Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (Codul fiscal, Legea cu privre la gaj ş.a)
05 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului Legii pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (Codul fiscal, Legea cu privre la gaj ş.a).


Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea privind protecția consumatorilor – art.1, 7, 25, 27; Legea privind activitatea de reglementare tehnică – art.1, 2, ș.a.; ș.a.)
04 septembrie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului  Legii  pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea privind protecția consumatorilor – art.1, 7, 25, 27; Legea privind activitatea de reglementare tehnică – art.1, 2, ș.a.; ș.a.) din perspectiva drepturilor omului.


Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea privind descentralizarea administrativă – art.4; Legea privind administrația publică locală – art.1, 2, 3, 63\\\'1; ș.a.)
15 august 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului  Legii  pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea privind descentralizarea administrativă – art.4; Legea privind administrația publică locală – art.1, 2, 3, 63'1; ș.a.) din perspectiva drepturilor omului.


CAPC anunţă concurs pentru angajarea a doi experţi
04 august 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) va implementa proiectul ”Sporirea securităţii alimentare a consumatorilor”. În acest sens, va fi lansat Centrul de Asistenţă a Consumatorului din regiunea Centru (CAS Centru), care va acorda servicii consumatorilor referitor la securitatea alimentară.
Comunicat de presă la proiectul Legii privind modificarea și completarea Legii apelor
01 august 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Legii privind modificarea și completarea Legii apelor din perspectiva drepturilor omului.


CAPC va monitoriza colegiile CSM responsabile de selecţia şi evaluarea performanţelor judecătorilor
01 august 2014

La 30 iulie 2014 Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a semnat un Acord de colaborare cu Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). 

Comunicat de presă la proiectul Legii deșeurilor
18 iulie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Legii  deşeurilor din perspectiva drepturilor omului.

Comunicat de presă la proiectul Legii privind supravegherea pieței
18 iulie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Legii privind supravegherea pieţei din perspectiva drepturilor omului.

Comunicat de presă la proiectul Legii cu privire la modificarea și completarea Legii cu privire la activitatea poliției și statutul polițistului
17 iulie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Legii cu privire la modificarea și completarea Legii cu privire la activitatea poliției și statutul polițistului  din perspectiva drepturilor omului.

Comunicat de presă la proiectul Codului educaţiei al Republicii Moldova
16 iulie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Codului educaţiei al Republicii Moldova  din perspectiva drepturilor omului.

Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea serviciilor publice de gospodărie comunală; Legea privind administrația publică locală)
02 iulie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei a efectuat expertiza proiectului Legii  pentru modificarea și completarea unor acte legislative  (Legea serviciilor publice de gospodărie comunală; Legea privind administrația publică locală)  din perspectiva drepturilor omului.

Comunicat de presă la proiectul Legii pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Serviciul de Informaţii şi Securitate, Codul penal, Legea cu privire la Centrul Naţional Anticorupţie etc. )
17 iunie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului Legii pentru modificarea şi completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Serviciul de Informaţii şi Securitate, Codul penal, Legea cu privire la Centrul Naţional Anticorupţie etc.).