Centrul de analiză și prevenire a corupției

Comunicat de presă la proiectul Legii cu privire la energia termică şi promovarea cogenerării
22 aprilie 2014
Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului de Lege cu privire la energia termică şi promovarea cogenerării.

Comunicat de presă la proiectul Legii cu privire la administratorii autorizaţi
22 aprilie 2014
Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului de Lege cu privire la administratorii autorizaţi.
 
Comunicat de presă la proiectul Legii privind regimul articolelor pirotehnice
18 aprilie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului de Lege privind regimul articolelor pirotehnice.

Comunicat de presă la proiectul Legii privind modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Comisia Națională de Integritate – art.1, 5, ș.a.; Legea cu privire la conflictul de interese – art.1, 2, 3, ș.a.; ș.a.)
07 aprilie 2014

Centrul de Analiză şi Prevenire a Corupţiei (CAPC) a efectuat expertiza coruptibilităţii proiectului de Lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative (Legea cu privire la Comisia Națională de Integritate – art.1, 5, ș.a.; Legea cu privire la conflictul de interese – art.1, 2, 3, ș.a.; ș.a.)